Jeugdspelers FTTC in de prijzen tijdens Regiokampioenschappen Noord en Oost in Assen

Zaterdag 15 juni organiseerde TTV Assen de Regiokampioenschappen Noord en Oost voor jeugd. Acht spelers van de Franeker tafeltennisclub waren erbij in sporthal De Spreng: Djovanny, Milan, Thijs, Jesse, Rogier, Jesse, Jarno en Luuk Jesse.

De als eerste geplaatste Djovanny, onlangs nog clubkampioen én Fries kampioen geworden, werd – ondanks een verliespotje in de poule – winnaar van de hoogste categorie (Jeugd 1). Thijs won de Jeugd 2-categorie, na een 2-0 10-7 achterstand in de finale. Rogier drong in diezelfde categorie door tot de kwartfinales. Tot slot veroverden Thijs en Rogier de dubbelspeltitel in de Jeugd 2-categorie.

De andere deelnemers van FTTC wonnen allen één of twee wedstrijden in de poule. Opnieuw een geslaagde, leerzame tafeltennisdag!